Tuoreita kuulumisia

27. maalis, 2016

Hillan ja Donnan juoksuja on odoteltu pitkään ja hartaasti. Vihdoin kiirastorstaiaamuna 24.3. ovat Hillan juoksut alkaneet, joten pikkuhiljaa aletaan päästä treffeille :)

Hilla lähtee siis kohta Reimaa tapaamaan tositarkoituksella ja jos kaikki menee hyvin pentuja syntyisi kesäkuun alkupäivinä, ja luovutusikäisiä olisivat heinäkuun lopulla.

Donna nyt antaa vielä odottaa juoksujaan, mutta katsotaan jos tulisivat kohta Hillan perään!

Pimulle (Juolukan Aulangon Aamu) olen jo myös alustavasti kartoittanut sopivia uroksia, mutta odotellaan nyt vielä jos Donna haluaisi vielä kerran äidiksi ryhtyä, niin Pimun vuoro tulee sitten mahdollisesti syksyllä.

25. joulu, 2015

Hillan ja Donnan urosvaihtoehdot on nyt käyty huolella läpi ja suunnitelmat ovat valmiina, lisätietoja pemtuja -sivulta!!

13. loka, 2015

Hilla, Donna ja Pimu kävivät silmätarkastuksessa Lahdessa Lappalaiskoirien syyspäivien yhteydessä 3.10. ja kaikilla oli terveet silmät :D :D Pimulta syynättiin myös polvet eikä niistäkään mitään vikaa löytynyt.

 

Juolukan A-pennuista myös Sumu on käynyt jo keväällä tarkastuksissa agilityharrastuksensa takia. Ja tulokset olivat parasta luokkaa: lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja silmät terveet. Sumu saa jatkaa uraansa :)

 

Donnan edellisestä pentueesta kaksi poikaa (Vanilla's Honey Gismet ja VH Gladiator) kävivät kuvissa myöskin keväällä ja selkeästi huonommin tuloksin: molemmilla C-lonkat ja kyynärissäkin vikaa eli 2/2. Siihen nähden olinkin sitten erittäin tyytyväinen että tuli tuo hieno tulos samoihin aikoihin!

 

Hillan kanssa kierrettiin kesällä näyttelyitä kun oli oikein muhkea turkkikin vuodenaikaan nähden. Tuloksena paras heti ekasta eli Hyvinkäältä heinäkuussa Hillan 4.varaserti - kuvassa nuo tuoreimmat ruusukkeet. Sitten on tullut yksi SA, yksi H, yksi EH ja viimeksi lappalaiskoirien erikoisnäyttelystä ERI. Eli vähän kaikkea :D Pimu sai erkkarissa EH:n ja nyt näyttää siltä että ei hirveesti mihinkään mennä lähiaikoina edustamaan kun Hillakin jo pudottaa karvaa ja Pimu saa olla ennemmin rauhassa kotikoirana. Taidan tietää molempien parhaat ja huonoimmat puolet ulkomuodollisesti jo aika riittävän hyvin.

13. maalis, 2015

Hillan pennut Eisenfest kenneliin syntyivät 23.11.14, tuloksena 5 urosta ja 2 narttua. Kamalan hienoja olivat, kävin katsomassa niitä Pieksämäellä kun olivat n 6-viikkoisia. Yksi tytär jäi sinne HIllan kasvattajalle. Lisäilen kuvia pennuista omaan kansioon.

 

23. marras, 2014

Hiukkasen on jäänyt nämä sivut retuperälle päivitysten suhteen, on ollut tässä kaikkea muuta, kuten perhetilanteen muutosta ja sen sellaista säätöä. Eikä mitään varsinaista erityisen tähdellistä ilmoitettavaa. Mutta kaikki on kunnossa, tilanne selkiytynyt, kaikki koirat asuvat edelleen tässä samassa talossa kuten itsekin asun. Ja tokihan on kaikenlaista kuulumista. Tässä vaiheessa muokkailin vähän tekstejä ja lisäsin pari Pimun kuvaa ja vaihdoin jonkun muun.

 

A-pennut ovat kasvaneet ja komistuneet ja käyneet näyttelyissäkin ja harrastaneetkin vähän. Ja niistä on tullut ihan fiksunnäköisiä, jokseenkin muutenkin fiksuja sekä varsin reippaita ja aktiivisia. Päivittelen niistä tuoreempaa kuvaa ja vähän kunkin kuulumisia lähiaikoina.

 

Kaikkia pentuja olen nähnyt ainakin kerran, kauempana asuvan Lillinkin maaliskuussa kun kävin Pohjois-Karjalassa. Saivat riehua siskonsa Pimun ja äitinsä kanssa ja siskokset kävivät edustamassa Erittäin Hyvin Lappalaiskoirat ry:n kevätnäyttelyssä. Maaliskuussa järjestettiin myös pentutapaaminen täällä kasvattajan pihalla ja olikin kova meno! Siihen pääsivät kaikki pojat ja Pimu, kuten myös hiukan yllättäen kaikki pojat perheineen saatiin mukaan Maailman Voittaja -näyttelyyn, jossa jopa esitettiin maailmanhistorian ensimmäinen Juolukan kennelin kasvattajaluokka. Siellä ei tullut kummempaa menestystä mutta pojat ovat kaikki käyneet vähintään toisenkin kerran kisaamassa ja Pimun kanssa on vähän enemmän reissattu. Pimu ansaitsi jopa SERTin ja ROP-tittelin Järvenpään kaikkien rotujen näyttelyssä 24.5. Elmollakin on varaserti plakkarissa Yyteristä ja Aldolla SA. Hiukkasen olen hämmentynyt ja huvittunut kun pennut eivät suinkaan olleet menossa näyttelykoiriksi mutta kaikilla on jo kuitenkin vähintään EH näyttelystä. No, kasvissetä on kyllä siihen hyvin tyytyväinen vaikka tärkeämpää on että kaikki taitavat tykätä koiristaan ja on pidetty mukavasti yhteyttä pentujen omistajien kanssa :) Ihanat kodit ovat saaneet :)

 

Hillalla on uusia näyttelytuloksia ja ne päivittelinkin jo tuonne sen sivulle: mm kaksi varasertiä lisää. Ja Hilla on nyt kovin paksuna ja pentuja odotettavissa kohtapuoliin marraskuun lopussa Eisenfest kenneliin, odotamme jännityksellä mitä sieltä tulee. Sulhanen on Fihtolas Gambler.

 

A-pennuista lisää materiaalia kun kerkiän ja Hillan pennuista kun ne syntyvät... Yhdistelmästä löytyy tietoja Eisenfest kennelin sivuilta ja pentutiedustelut Kirsiltä, yhteystiedot löytyvät myös sieltä. Tuossapa Hillasta odotuskuva juuri edellisenä iltana ennen Pieksämäen mammalomalle lähtöä (53vrk)