5. helmi, 2013

Jalostuspäiviltä hyviä tuloksia

Hilla ja Donna pääsivät matkailemaan Kuopioon asti tammikuun lopussa. Tuomisina Jalostuspäiviltä oli

* Donnalle hyväksytty jalostustarkastus, kts tarkemmin Donnan sivulta

* Hillalle ekat näyttelyarvostelut, ja hienothan ne oli, vaikka sijoitusta ei tullut pentuluokassa. Koko arvostelu löytyy Hillan sivulta

Matka meni mukavasti junaillen Tampereen ja Pieksämäen kautta. Hillakin osasi olla jo ihan nätisti, toisin kuin ihan ekalla junamatkalla Tampereelle joulun välipäivinä (silloin se oli max minuutin kerrallaan hiljaa, kun oli niin jännää ja vähän tylsää olla paikallaan - no silloinkin paluumatka jo sujuvampi).

Perillä majoituttiin Siilinjärven Kunnonpaikkaan, ja tytöt jättivät hotellihuoneenkin ihan ehjäksi🙂 vaikka isäntä poistui välillä luennoille, keskusteluihin, kylpemään ja syömään. Riehuseuraa lenkille mm. järven jäälle saatiin useampaan kertaan Hertasta (Dagolas Yönsydän) ja Toscasta (Vanilla's Honey Hope You Like), joten toimintaa oli mukavasti.

Sunnuntaipäivä meni sitten näyttelypaikalla hengaillen ja tapahtumia seuraillen, kuten kuvasta näkyy (kuvaajana Paula Martiskainen) ja paluumatka junassa meni vielä rauhallisemmin, kun oltiin jo melko väsyneitä.