13. loka, 2015

Terveys- ja muita tuloksia

Hilla, Donna ja Pimu kävivät silmätarkastuksessa Lahdessa Lappalaiskoirien syyspäivien yhteydessä 3.10. ja kaikilla oli terveet silmät :D :D Pimulta syynättiin myös polvet eikä niistäkään mitään vikaa löytynyt.

 

Juolukan A-pennuista myös Sumu on käynyt jo keväällä tarkastuksissa agilityharrastuksensa takia. Ja tulokset olivat parasta luokkaa: lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja silmät terveet. Sumu saa jatkaa uraansa :)

 

Donnan edellisestä pentueesta kaksi poikaa (Vanilla's Honey Gismet ja VH Gladiator) kävivät kuvissa myöskin keväällä ja selkeästi huonommin tuloksin: molemmilla C-lonkat ja kyynärissäkin vikaa eli 2/2. Siihen nähden olinkin sitten erittäin tyytyväinen että tuli tuo hieno tulos samoihin aikoihin!

 

Hillan kanssa kierrettiin kesällä näyttelyitä kun oli oikein muhkea turkkikin vuodenaikaan nähden. Tuloksena paras heti ekasta eli Hyvinkäältä heinäkuussa Hillan 4.varaserti - kuvassa nuo tuoreimmat ruusukkeet. Sitten on tullut yksi SA, yksi H, yksi EH ja viimeksi lappalaiskoirien erikoisnäyttelystä ERI. Eli vähän kaikkea :D Pimu sai erkkarissa EH:n ja nyt näyttää siltä että ei hirveesti mihinkään mennä lähiaikoina edustamaan kun Hillakin jo pudottaa karvaa ja Pimu saa olla ennemmin rauhassa kotikoirana. Taidan tietää molempien parhaat ja huonoimmat puolet ulkomuodollisesti jo aika riittävän hyvin.