23. marras, 2014

Päivitystä, vihdoinkin...

Hiukkasen on jäänyt nämä sivut retuperälle päivitysten suhteen, on ollut tässä kaikkea muuta, kuten perhetilanteen muutosta ja sen sellaista säätöä. Eikä mitään varsinaista erityisen tähdellistä ilmoitettavaa. Mutta kaikki on kunnossa, tilanne selkiytynyt, kaikki koirat asuvat edelleen tässä samassa talossa kuten itsekin asun. Ja tokihan on kaikenlaista kuulumista. Tässä vaiheessa muokkailin vähän tekstejä ja lisäsin pari Pimun kuvaa ja vaihdoin jonkun muun.

 

A-pennut ovat kasvaneet ja komistuneet ja käyneet näyttelyissäkin ja harrastaneetkin vähän. Ja niistä on tullut ihan fiksunnäköisiä, jokseenkin muutenkin fiksuja sekä varsin reippaita ja aktiivisia. Päivittelen niistä tuoreempaa kuvaa ja vähän kunkin kuulumisia lähiaikoina.

 

Kaikkia pentuja olen nähnyt ainakin kerran, kauempana asuvan Lillinkin maaliskuussa kun kävin Pohjois-Karjalassa. Saivat riehua siskonsa Pimun ja äitinsä kanssa ja siskokset kävivät edustamassa Erittäin Hyvin Lappalaiskoirat ry:n kevätnäyttelyssä. Maaliskuussa järjestettiin myös pentutapaaminen täällä kasvattajan pihalla ja olikin kova meno! Siihen pääsivät kaikki pojat ja Pimu, kuten myös hiukan yllättäen kaikki pojat perheineen saatiin mukaan Maailman Voittaja -näyttelyyn, jossa jopa esitettiin maailmanhistorian ensimmäinen Juolukan kennelin kasvattajaluokka. Siellä ei tullut kummempaa menestystä mutta pojat ovat kaikki käyneet vähintään toisenkin kerran kisaamassa ja Pimun kanssa on vähän enemmän reissattu. Pimu ansaitsi jopa SERTin ja ROP-tittelin Järvenpään kaikkien rotujen näyttelyssä 24.5. Elmollakin on varaserti plakkarissa Yyteristä ja Aldolla SA. Hiukkasen olen hämmentynyt ja huvittunut kun pennut eivät suinkaan olleet menossa näyttelykoiriksi mutta kaikilla on jo kuitenkin vähintään EH näyttelystä. No, kasvissetä on kyllä siihen hyvin tyytyväinen vaikka tärkeämpää on että kaikki taitavat tykätä koiristaan ja on pidetty mukavasti yhteyttä pentujen omistajien kanssa :) Ihanat kodit ovat saaneet :)

 

Hillalla on uusia näyttelytuloksia ja ne päivittelinkin jo tuonne sen sivulle: mm kaksi varasertiä lisää. Ja Hilla on nyt kovin paksuna ja pentuja odotettavissa kohtapuoliin marraskuun lopussa Eisenfest kenneliin, odotamme jännityksellä mitä sieltä tulee. Sulhanen on Fihtolas Gambler.

 

A-pennuista lisää materiaalia kun kerkiän ja Hillan pennuista kun ne syntyvät... Yhdistelmästä löytyy tietoja Eisenfest kennelin sivuilta ja pentutiedustelut Kirsiltä, yhteystiedot löytyvät myös sieltä. Tuossapa Hillasta odotuskuva juuri edellisenä iltana ennen Pieksämäen mammalomalle lähtöä (53vrk)