11. loka, 2013

Pennut jo maailmalla

Jaaha, ja pientä päivitystaukoa näköjään.. Onko muka ollut jotain kiireitä🙂 No oli kai ihan riittävästi tekemistä, kun pennut talossa ja ihan normaalisti töissä ja sitten on jäänyt tänne laittamatta uutisia sen koommin.

 

No, pennut siis ovat muuttaneet uusiin koteihinsa elokuun aikana.  Hyvinpä kaikki ovat sopeutuneet, ja olen saanut kuulla niiden kuulumisia mukavasti. Kaikista on perustiedot ja hiukan tuoreemmat potretit lisätty Kasvatit/A-pennut -sivulle, ja lisäilen kuvia myös Kuvia/A-pennut -sivulle sitä mukaa kun saan materiaalia ja kerkiän.

 

Rokotuksilla on käyty, ja kaikilla on ollut kaikki kunnossa. Aldon toista kivestä nyt vielä odotellaan laskeutuvaksi, mutta muita virheitä eivät lääkärit ole pennuissa havainneet, ja kaikkia on raportoitu rohkeiksi ja reippaiksi.

 

Pimua nähdään säännöllisesti, kun asuu tuossa melkein naapurissa, ja on käynyt meillä riehumassa ja yökylässä. Hilla niin tykkää kun saa välillä riehua oikein kunnolla Pimu-kaverin kanssa, ja Donna-mammakin välillä liittyy seuraan, vähän koittaen kasvattaa pentuaan kommentoimalla kovaäänisesti sen koheltamista😀.

 

Kuvassa Hilla, Donna ja sijoitustyttö Pimu n.10 viikon ikäisenä, poikkeuksellisesti kaikki hetken paikallaan.