29. maalis, 2013

Donnalla terveet silmät, Hilla keväterkkarin VSP-pentu

Taas tuli käytyä Savonmualla ja tuliaisina Lappalaiskoirat ry:n kevätpäiviltä Siilinjärven Kunnonpaikasta oli (flunssan lisäksi jonka itse sain):

-> Donna: terveet silmät, sydän: ei sivuääniä

Donnalle haettiin täydennystä terveystarkastustuloksiin eli silmätarkastustulos oli yli 2v vanha eli uusittava jos ja kun haluan saada sille ennenpitkää urossuositukset. Terveethän ne olivat edelleen. Lisäksi kuunneltiin sydänääniä, ja tulos: ei sivuääniä. Eipä ollut mitään syytä epäillä että olisi, mutta tehtiinpä nyt tuokin tarkastus kun samalla vaivalla kävi.

-> Hilla: Lappalaiskoirat ry:n päänäyttelyssä PEN 7-9kk 1.KP VSP-pentu

Hilla pyörähteli toista kertaa elämässään näyttelykehässä ja teki ilmeisen hyvän vaikutuksen tuomariin (Maija Mäkinen). Esiintyminenkin sujui tällä kertaa oikein mallikkaasti. Hilla oli ensin oman ikäluokkansa ykkönen ja palkittiin kunniapalkinnolla (7 pentua oli mukana) ja kun vielä voitti 5-7kk luokan ykkösen, siitä tuli narttupentujen voittaja! Urospentujen komein sitten kuitenkin meni edelle, eli Lumiturpa Jarpille ROP-pentu -titteli ja Hilla VSP-pentu.

Enpä nyt kuitenkaan mitään näin mainiota menestystä osannut viime kerran perusteella odottaa. Enkä muista että olisin kertaakaan saanut lukea koiristani arvostelua, jossa ei oikeastaan ole yhtään mitään negatiivista. Arvostelu kokonaisuudessan löytyy Hillan sivulta

Hausjärvellä 6.4. jatketaan junnuluokassa harjoituksia ja tehdään parhaamme ja katsotaan sitten mihin se riittää🙂