8. tammi, 2018

Pentuja toiveissa ja nettisivut remontissa

Sivut ovat olleet hiukan laiskalla päivityksellä pitkään, mutta nyt on isompi päivitys meneillään: tammikuun 2018 aikana laitetaan myös pentueiden jne sivut ajan tasalle. Omien koirien sivujen päivitys on jo pitkällä ja Pentuja -sivulta löytyy tietoja odotettavissa olevasta D-pentueesta :)

19. kesä, 2016

Sijoitusuros haettiin Savonmualta

Niin, onpas jäänyt päivittämättä että hankin urospennun sijoitukseen. Tassutuvan kennelistä olisin ostanut kotiin narttupennun yhdistelmästä Terhakan Jallat x Satu. Mutta kävikin niin että tyttöjä ei riittänyt ja pikaisten säätöjen ja neuvottelujen jälkeen päädyin hankkimaan urospennun lauman etäjäseneksi, kun sopiva paikka löytyi melko läheltä Valkeakoskelta.

 

Tassutuvan Napakettu "Nemo" on nimi ja kermanvärinen uros on sitten käytettävissä aikanaan jollekin omista nartuistani tai myös muille kauniille lappalaistytöille, jos komeaksi kasvaa ja terveenä pysyy. Nemolle tulossa oma sivu kunhan pentukiireiltä kerkiän ;)

19. kesä, 2016

Donnalle 8 pentua, Hilla sittenkin valeraskaana

Donna synnytti 10.6. aamuyöstä kolmessa tunnissa 8 pentua, 4 urosta ja 4 narttua. Kaikki ovat mustia merkein. Lisätietoja pentueesta Pentuja -sivulta http://www.juolukan.fi/83977830

 

Pentukuvia löytyy tästä linkistä ja sinne täydentelen noin viikoittain uutta pentujen kasvaessa. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1067314403336060.1073741838.100001725309682&type=1&l=58b7df6856

 

Hilla ei sitten kuitenkaan ollut tiineenä vaan huijasi meitä ihan täysin :D Draamakuningattarien kuningatat teki oscarin arvoisen valeraskausroolin. Kaikki muut raskauden vaiheet veti todella hyvin mutta työntöpolttoja ei pystynyt enää näyttelemään kun ei sisällä ollutkaan mitään 😂😂  Nyt laihdutuskuurille ja hoitotädin rooli Donnan pennuille lienee tarjolla myöhemmin, ja kyllä 8 pentua kerralla toki riittää ihan kivasti taloon eipä siinä! Keskitymme nyt hoitamaan itseämme ja niitä

 

23. touko, 2016

Hilla ultrattu, sittenkin kahdet pennut tulossa :)

Donnan raskaus on edennyt hyvin ja siitä näkee kyllä ihan selvästi että pentuja on masussa eikä ihan pari-kolme varmaankaan kun alkaa olla jo melko iso tässä n 45vrk kohdalla.

 

Hilla on myös käyttäytynyt kovin epäilyttävästi kuin se olisi tiineenä. Se on ollut normaaliakin hellyydenkipeämpi ja niin raukeakatseinen lässykkä että pikkuhiljaa vahvistui epäilys josko se kuitenkin olisi tiineenä. Sittenpä kuitenkin ultrattiin 19.5. ja siellähän näkyi ainakin yksi pentu - katsojasta ja tulkitsijasta riippuen kaksikin - ja on toki hyvinkin mahdollista että sinne enemmänkin olisi kätkeytynyt.

 

Niinpä sitten odotellaan jännityksellä miten kovasti vipinää talossa on kesä-heinäkuussa :D HIllan pennut syntynevät hiukan Donnan pentujen jälkeen, mutta tiedä nyt sitten tarkkaan. Todennäköisesti molemmat ajoittuvat kesäkuun toiselle viikolle.

 

Kuvassa mammakoirat makoilevat viileässä pihapöydän alla.

21. huhti, 2016

Donna astutettu, pentuja toiveissa

Donna ja Igor (kuvassa) saivat toisensa menestyksellisesti 7.-8.4. ja pentuja lienee odotettavissa, tarkempaa tietoa pentuja -sivulta jonne päivittelen piakkoin lisää tietoa :)


Hillan astutus ei sen sijaan onnistunut yhtä hyvin, ja luultavasti sille ei nyt ole pentuja tulossa, mutta varmistellaan vielä jos nuoripari on onnistunut todistajien havaitsematta saamaan pentutilauksen perille asti :D