Juolukan Bella de Noche s. 10.6.2016

Bella n 10kk

Bella on todellinen yön kaunotar, herkkä ja aina iloinen nuorukainen. Vaikka Bella omaa kiltin ja kuuliaisen luonteen niin isossa laumassa kasvaneena Bella on tottunut rajuihin leikkeihin ja oppinut juoksemaan kovaa narttujen päättäessä antaa sille kyytiä. Bella onneksi rakastaa juoksemista ja pomppimista ja innostuneena on kaikessa mukana.

Bella on pienestä asti pitänyt puolensa, joskus jopa muristen, jos Hilla yrittää ottaa siltä lelun tai namin. Tämä tyttö ei luovuta, ellei sitten päätä säälistä jakaa aarteensa Hillan kanssa. Muutoin Bella on luonteeltaan rauhallinen ja tasapainoinen, se osaa hyvin odottaa hiljaisesti vuoroaan eikä hauku turhia. Bellalla on käsittämätön kyky lukea tilanteita ja osaa olla todella myötätuntoinen. 

Bellan kanssa on käyty paimentamassa, jäljestämässä ja näyttelyissä. Omalla vuorollaan se yrittää tosissaan innokkaasti parastaan ja sulkee ympäriltään kaiken häiriön.

 

Sukupuoli/Sex: Narttu/Female
Rekisterinumero/Registration number:
FI37043/16
Paras näyttelytulos/ Best exhibitions : JUN-ERI, JUK1, PN1, SA, VSP, SERT

Bella käy terveystarkastuksissa kunhan tyttö vielä vähän aikuistuu :)

  • Bella n 10vk poseeraa. Kuva Tuomas Vuorio

  • Bella paimentaa lampaita huhtikuu 2017. Kuva Outi Uusitalo

Bellan näyttelytuloksia

Bella vähäturkkisena Helsingin Pohjoismaiden Voittajassa 2017. Kuva: Sanna Parviainen

 

Bella on käynyt muutaman kerran näyttelyssä, kerran pentuna messukeskuksen pentunäyttelyssä ja juniorina neljä kertaa, tuloksena erittäin hyvää ja erinomaista ja kesäkuussa napsahti jo sertifikaatti :D Tässä parit arvostelut.

Lammi RN 10.6.2016 JUN ERI1 SA PN1 SERT VSP, tuomarina Mats Jonsson, Ruotsi ja tässä arvostelut suomennettuna:: "Erittäin hyvät mittasuhteet, hyvänmuotoinen pää oikealla ilmeellä. Erinomaiset korvat. Erittäin hyvä ylä- ja alalinja. Ikäisekseen hyvin kehittynyt rintakehä. Oikeat kulmaukset. Sopiva raajaluusto. Liikkuu erittäin hyvin."

Pohjoismaiden Voittaja
Helsinki 9.12.2017 Reino Korpela JUN EH: " Musta vaalein merkein. Sopivan kokoinen. Hyvät mittasuhteet. Kaunisilmeinen pää. Hyvä kaula & runko. Sopiva luusto & kulmaukset. Oikean laatuinen lyhyt turkki. Hyvä hännän asento. Tehokas liike. Rauhallinen käytös."

Loput näyttelyarvostelut löytyvät Koiranetistä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI37043%2F16&R=189