Tassutuvan Napakettu 15.3.2016

 

Sijoitusuroksemme Nemo asustaa Hoviniemen perheessä Valkeakoskella.

Nemo on luonteeltaan kiltti, energinen ja erittäin lapsirakas, oikein valloittava persoona.

Lasten kanssa Nemo on tosi kärsivällinen! Sisällä Nemo välillä köllöttelee sohvalla, mutta silti on aina valmiina lenkille. Nemo tykkää metsäretkistä.
 
Erikoispiirteenä Nemolla on villasukkien varastaminen. Se on myös melkoinen herkkusuu, jolle kaikki ruoka yleensä kelpaa hyvin.
 
Rakenteeltaan ja luonteeltaan Nemo vaikuttaa tasapainoiselta ja rodunomaiselta. Kiinnostuimme Nemosta sijoitusuroksena sen suvun takia, jossa kauempaa löytyy sekä Romeon ja Julian sukulaisia. Oli kiva ajatus, että molemmat olisivat näkyvissä omassa kasvatustyössä vaikka niitä itseään emme voineet käyttää jalostukseen. 
 
 
Sukupuoli/Sex: Uros/Male

Rekisterinumero/Registration number: FI22335/16
Paras näyttelytulos/ Best exhibitions : EH

Nemo käy terveystarkastuksissa kevään 2018 aikana. Mikäli terveystulokset ovat hyviä, Nemoa voi kysyä jalostukseen terveille, rodunomaisille nartuille olemalla meihin yhteydessä.

Lisätietoa Nemon sukutaulusta:
https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI22335/16&R=189

 Kuvat: Marika Hoviniemi

  • Nemolla on hauskaa

  • Nemo 1,5v ottaa rennosti

Nemon näyttelytuloksia

Nemo on käynyt pari kertaa näyttelyissä, kerran pentuna Tampereen ryhmänäyttelyssä 6.12.2016 ja toisen kerran Hämeenlinnan/Lammin ryhmänäyttelyssä 10.6.2017, jossa Nemolla oli hieman turhankin jännää.

Tampere RN 6.12.2016, Jetta Tschokkinen, Urospentujen 2.sija

Arvostelu: "8kk. Vahva urospentu, jolla miellyttävä pää, hyvä ilme, silmät ja korvat + purenta. Voisi olla rungoltaan lyhyempi. Hyvä runko ja eturinta. Oikeinkulmautunut. Hyvä häntä. Ikään nähden erittäin runsas karva. Liikkuu OK. Ystävällinen käytös."

Lammi RN 10.6.2017 JUN EH3, tuomarina Mats Jonsson, Ruotsi

Arvostelu vapaasti suomennettuna: "Ei tarvitse olla pidempi, oikein muodostunut pää hyvällä ilmeellä, oikein hyvä ylä- ja alalinja, hyvin kannettu häntä. Hyvin kehittynyt rintakehä. Hyvät kulmaukset ja luusto. Liikkuu hyvin sivulta, vaikka ahtaasti. Antaa stressaantuneen vaikutelman."

Nemo harjoittelee seisomista.