• Stella (Juolukan Dance Little Sister)

  • Välke (Yestas Ilon-Välke)

Juolukan F-pennut laitettu tilaukseen

Stella (Juolukan Dance Little SIster) on astutettu 20.7. uroksella Yestas Ilon-Välke eli pentuja tilauksessa syyskuun loppupuolelle. Lisätietoja ja kuvia tulossa 😊

  • Stella (Juolukan Dance Little Sister)

  • Välke (Yestas Ilon-Välke)

Stellasta löytyy ihan kohta lisää tietoja Stellan omalta sivulta, joka tekeillä...

Välke on luonteeltaan mukavan rauhallinen nuori uros. Yhdistelmää on lähdetty etsimään terveystiedot edellä mutta Stellan 0/1 kyynäristä johtuen Lappalaiskoirat ry:n jalostustoimikunnan suositusta ei heru, muilta osin varmaan olisi suositus tullutkin.

Tässä terveysfaktaa:

Stellalla lonkat C/C (ind.91), polvet 0/0, kyynärät 0/0, silmät ok (12/2020), prcd-pra terve (A), pompen terve (A), DM terve(A)

Välkkeellä lonkat A/A (ind. 108), kyynärät 0/0, silmät ok, prcd-pra terve vanhempien perusteella (a), pompen terve vanhempien perusteella (a), DM ei testattu

 

 

 

 

Lisätietoja pentua etsiville

Hilla A-pentujen hoitotätinä.

Pentumme luovutetaan 7-8 viikon ikäisinä, rekisteröityinä, madotettuna, tunnistusmerkittynä ja eläinlääkärin tarkistamina. Pennut viettävät ensimmäiset viikot rauhassa emonsa ja tuttujen ihmisten kanssa, pikkuhiljaa ne pääsevät tutustumaan muihin koiriimme ja viettämään normaalia koiranelämää koko lauman kanssa. Noin neljän viikon ikäisenä pentua itselleen etsivät pääsevät niihin tutustumaan.

Valitsemme pennulle sopivan kodin kiinnostuneiden joukosta. Haluamme tavata tulevan pennun ottajan/ottajat ennen valintaa ja pyrimme löytämään jokaiselle pennulle juuri sille  sopivan kodin. Valinnassa otamme huomioon pennun luonteen, mutta toki pentujen tulevan kodin olosuhteet ja toivomukset pennun ominaisuuksista, käyttötarkoituksesta sekä ensikohtaaminen pennun ja kiinnostuneen pennunottajan kanssa myös merkitsee valinnoissamme. 

Mukaansa pentu saa pienen pakkauksen ruokaa, johon se on totutettu, hoito-ohjeet, tuttuja leluja ja tarvikkeita sekä Lapinkoira-aapisen, jossa on hyvää tietoa rodusta ja koiranpennun kanssa elämisestä. Liitämme pennunostajan hänen niin halutessa ensimmäiseksi vuodeksi rotujärjestömme jäseneksi. Pennusta tehdään Kennelliiton virallinen kauppa- tai sijoitussopimus.

Meille kasvatustyö ei lopu pennun luovutukseen vaan neuvomme uusia koiranomistajia koska tahansa, mikäli tulee kysyttävää. Toivommekin saavamme kuulla pennuista koko niiden elämän ajan. Perustamme jokaiselle pentueelle oman facebook-ryhmän, jossa sisarusten omistajat voivat keskustella avoimesti kaikista asioista.

Meitä kiinnostaa kasvattien hyvinvointi ja terveys. Jo pentuetta suunnitellessamme olemme kartoittaneet perinnölliset sairaudet ja viat tarkkaan. Toivomme saavamme tietää kasvattiemme mahdollisista sairauksista, vioista ja muista ominaisuuksista rehellisesti ja avoimesti. Suosittelemme ottamaan vakuutuksen pennulle, koska tapaturmiakin sattuu ja sairausriskejä on aina olemassa. 

Lisäksi suosittelemme jokaisen pentumme käyvän terveystarkastuksissa ainakin lonkkien, kyynärien ja silmien osalta. Nämä tiedot ovat tärkeitä oman kasvatustyön tukena ja koko rodun terveyden edistämiseksi.