Juolukan Dance Little Sister s. 15.2.2018

Ihmisrakas, avoin, ystävällinen ja aktiivinen Stella on luonteeltaan hieman kovempi kuin keskimäärin lapparit. Se ei säiky tai pelkää mitään, nauttii olla huomion keskipisteenä ja leikkii mielellään myös muiden koirien kanssa. Stella on harrastanut nuorempana hakua, ennen kodinvaihtoa. Silloin oli tosi innokas tekemään yhdessä pitkissäkin treeneissä, tarkka käyttämään nenäänsä eikä luovuttanut vaikeissakaan tilanteissa. 

 
Stella ei ole kovin miellyttämisenhaluinen, sen korvaa ahneus ruokaan ja innokkuus yhdessätekemiseen. Stella sopeutuu hyvin eri tilanteisiin. 
 
Nuorempana näytti säännöille helposti keskisormea, mutta johdonmukaisella koulutuksella on varsin kuuliainen. Stellan kunnioitus tulee ansaita. Muistan kerran, kun ihan nuorena Stella uhmasi käskyjä ja näykki käsiä riehaantuneena. Silloin emäntä päätti, että nyt riitti enkä antanut periksi, Stella luki heti tilanteen, että nyt tuli mokattua ja nuolasi oikein hellästi poskelle ja lähti pois. Asia oli sillä kuitattu eikä hän kertaakaan enää samaan asiaan tarvinnut puuttua. 
 
Stella on muutoinkin varsin älykäs kaveri. Se vahtii omaa laumaansa ja on tarkkaavainen. Huonona puolena on haukkuherkkyys, häneltä ei vieraat jää huomioimatta. Kaikenkaikkiaan aktiivinen koira, joka osaa myös rauhoittua hyvin.